Новости

Hikvision опублікувала фінансові результати за перше півріччя 2021 року

Нещодавно HIKVISION офіційно оприлюднила відомості про дохід за перше півріччя 2021 року.

Компанія Строймір отримала авторизаційний сертифікат U-Prox

15.06.2021 року компанія Строймир отримала сертифікат U-Prox, що підтверджує повноваження щодо подальшого поширення систем контролю доступу виробництва ТОВ “Інтегрейтед Технікал Вижн. Лтд. торгової марки U-Prox, у тому числі через участь у конкурсних торгах, а також подальше надання пропозицій щодо вартості, підписання договорів поставки, інсталяції, налаштування та обслуговування. На продукцію U-Prox поширюються гарантійні зобов'язання.

Доводжувачі Dormakaba та аксесуари до них пройшли чергову сертифікацію

Компанія Dormakaba є світовим виробником СКУД та інших автоматизованих систем входу, та постачає на світовий ринок величезний асортимент доводжувачів та аксесуарів до них для дверей будь-якої конфігурації. Вибираючи доводжувачі Dormakaba, ви можете бути впевнені у найвищій якості елементів - продукція сертифікована.

Зміна гарантійного терміну обслуговування продукції Hikvision

Компанія SmartEl орієнтована на комфорт клієнтів та якісний післяпродажний сервіс, намагається надавати покупцям найвищий рівень сервісного та гарантійного обслуговування. Клієнти компанії можуть розраховувати на кваліфіковану технічну підтримку, а при виникненні несправностей обладнання отримати гарантійний ремонт або заміну техніки.

Нові продукти HikCentral-Workstation/32 та HikCentral-Workstation/64 від компанії Hikvision

Відомий у всьому світі виробник продуктів відеоспостереження і систем безпеки компанія Hikvision випустила на ринок нові продукти: HikCentral - Workstation/32 і HikCentral - Workstation/64

Компанія Строймір - офіційний дистриб'ютор DORMAKABA в Україні.

"Компанія Строймір" отримала статус офіційного дистриб'ютора продукції dormakaba в Україні з 01 січня 2020 року з правом продажу, встановлення, проектування та сервісного обслуговування продукції концерну DORMAKABA на території України.

Компанія Строймір дилер продукції Lot з 2019 року

ТОВ "Компанія Строймір" отримала статус авторизованого дилера групи компанії LOTgroup з 19 лютого 2019 року з правом продажу, встановлення, проектування та сервісного обслуговування продукції LOTgroup на території України.

Оновлення програмного забезпечення Hikvision IVMS-4200

Оновлення фірмового програмного забезпечення для управління системами безпеки HIKVISION IVMS-4200 до v.2.7.1.4

Турнікети як системи безпеки контролю доступу

Протягом десятиліть системи контролю доступу вважалися інструментом безпеки, що дозволяє авторизованому персоналу увійти до будівлі або району. Хоча багато людей все ще думають про контроль доступу в цих умовах, передові системи контролю доступу мають безліч інструментів і переваг, які часто не беруть до уваги.

Вгору