Smartel – дилер LOT Group з 2019 року

Компанія Строймир отримала статус офіційного дилера від виробника систем контролю та управління доступом LOT Group, яка випускає продукцію під торговою маркою LOT. Компанія LOT Group реалізувала більше 3000 успішних проектів і випускає понад 4000 готових виробів на рік. Компанія успішно займається виробництвом турнікетів, валідаторів, вендингових автоматів та комплексів автоматичних парковок. Компанія розробила більше 30. Рішення компанії можна зустріти на стадіонах, спорт-клубах, спортивних комплексах та у всіх місцях з високою інтенсивністю використання. Система менеджменту сертифікована відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001:2015.

Компанія Строймір реалізовуватиме проекти, побудовані на рішеннях та розробках LOT Group. Основною сферою співпраці буде установка турнікетів LOT, технічне та сервісне обслуговування автоматичних систем управління та контролю доступу.

Компанія Строймір готова на професійному рівні провести проектні, монтажні роботи на об'єктах замовника. Установку обладнання виконають кваліфіковані монтажники на чолі з інженером з інтеграції системи контролю доступу. Гарантійні зобов'язання поширюються протягом року на всю змонтовану техніку. За бажанням, покупці можуть продовжити гарантійний термін.

Компанія Строймір дилер продукції Lot з 2019 року
Компанія Строймір дилер продукції Lot з 2019 року

Коментарі

Ви можете коментувати новину

Схожі огляди

Повернутись до списку

Вгору