Оновлення лінійки відеодомофонів 2018 року COMMAX

Оновлення лінійки модельного ряду відеодомфонів COMMAX у 2018 році.

Корейська компанія COMMAX оновила весь модельний ряд домофонів у 2018 році. Нам представили новий дизайн моделей, який зараз називається METALIC DESIGN. Причому цей дизайн зачіпатиме весь модельний ряд. Старі моделі будуть потихеньку виводиться з асортименту компанії. Нові моделі оснастили сучасними екранами високої чіткості та підвищеним кольором. У деяких моделях з'явилася функція детекції руху, що дозволяє використовувати відеодомофон як систему відеоспостереження для забезпечення високого рівня безпеки у будинках, офісах та квартирах. Розглянемо моделі докладніше:

CDV-43M

Модель початкового рівня у новому дизайні. Управління функціями на передній стороні домофона розташоване під екраном і виконане у вигляді сенсорних кнопок. Розмір екрана 4,3 дюйми або 10,9 см по діагоналі. Підтримує встановлення до 2-х панелей виклику. Чотири кольори на вибір.

cdv-43m.jpg

CDV-70M

Семи дюймовий відеодомофон із сенсорним керуванням. Екран розміром 7 дюймів і сенсорне управління. Можна підключити дві викликові панелі. Представлений у п'яти колірних реченнях. Купити відеодомофон Commax CDV-70M можна за посиланням.

Відеодомофон COMMAX CDV-70M колір синій

CDV-704MA

Топова модель семи дюймового аналогового домофону. Екран домофону сенсорний. Можливе підключення до 2-х панелей виклику та до двох камер відеоспостереження. Якість відео 720p. Передбачено спільну роботу до 4-х моніторів. Функція відеоспостереження. Вбудована пам'ять та підтримка карток пам'яті SD. Ознайомитися та купити домофон Commax CDV-704MA можна тут.

Відеодомофон commax cdv-704ma Silver

CDV-43MH

Відеодомофон з аудіотрубкою для зв'язку з абонентом. Продається у двох колірних варіантах. Розмір екрана становить 4,3 дюйми по діагоналі.

data-commax-cdv-43mh-white.jpg

CDV-70MH

Варіант домофону з аудіотрубкою та семи дюймовим монітором у новому дизайні METALIC від COMMAX. Підключення до 2 панелей виклику. Сенсорне керування та два кольори на вибір.

CDV-70MH-(4).jpg

CIOT-700M

Цифровий IP відеодомофон у сучасному дизайні за допомогою IP камер відеоспостереження та з можливістю прийняття виклику на мобільний телефон (iPhone, Android). Повністю сенсорне керування.

CIOT-700M.jpg

CIOT-1020M

Топова модель усієї нової лінійки відеодомофонів COMMAX 2018 року. Приголомшливий екран розміром 10.2 дюйма (25.4 см). Можливість побудови системи розумний будинок. Підтримка IP камер та цифрових панелей виклику домофону. Представлений комбінації кольорів Blue+Metal Grey.

CIOT-1020M-(2).jpg

Купити відеодомофон commax з нової лінійки можна на сайті Smartel з червня 2018 року. Консультанти допоможуть вам підібрати відповідну модель, а наші монтажник проведуть якісну установку та монтаж. Вдалих Вам покупок!

Оновлення лінійки відеодомофонів 2018 року COMMAX

Коментарі

Ви можете коментувати новину

Схожі огляди

Повернутись до списку

Вгору