Виставка Безпека 2011

Виставка "БЕЗПЕКА 2011" 25-28 жовтня 2011 р. Київ.

Компанія SmartEL запрошує відвідати своїх партнерів та клієнтів щорічну виставку присвячену безпеці. Протягом 15 років на виставці "Безпека" представлені всі передові технології в галузі відеоспостереження, контролю доступу, фізичної та технічної охорони об'єктів. Щорічно у виставці беруть участь понад 170 підприємств із понад 9 країн світу. Усі бажаючі можуть ознайомитися з більш ніж 380 торговими марками. Цього року виставка проходитиме у виставковому комплексі КиївЕкспоПлаза, що знаходиться неподалік метро Нивки.

На виставці широко представлена ​​продукція, представлена ​​на нашому сайті. Велику увагу приділяють таким темам, як системи відеоспостереження та контролю доступу. На виставці можна ознайомитись з усіма технологічними новинками в галузі охоронних систем, сигналізації, домофонних систем. Серед торгових марок слід відзначити виставкові стенди Commax, AVTech тощо.

Усі бажаючі можуть ознайомитись з новинками відеодомофонів. У 2011 році домофонні системи представлятимуть понад п'ять учасників. Будуть представлені марки таких відомих виробників як Commax, Gardi, а також новачки ринку домофонізації України, такі як Arnу, Slinex, Kocom.

Одними з найочікуваніших новинок в галузі безпеки будуть новинки відеоспостереження. Будуть представлені нові ефективніші камери відеоспостереження, технологічні відеореєстратори, плати відеозахоплення, а також інтегроване програмне забезпечення для аналізу та зберігання інформації. Київ Експо Плаза

Будуть представлені компанії, монтажні організації, що займаються монтажем технічних засобів охорони, пожежної сигналізації, систем відеоспостереження та контролю доступом. Важливо відзначити, що багато компаній виконують і сервісне обслуговування раніше змонтованих систем.

Одним із ключових моментів виставки буде проведення конференцій, тематичних семінарів, присвячених індустрії безпеки в Україні. Серед лідерів індустрії безпеки, представники правоохоронних органів, закордонні експерти.

SmartEL бажає всім відвідувачам виставки БЕЗПЕКА 2011 знайти надійних партнерів, укласти вигідні контракти і просто провести з користю для себе час.

Виставка проходитиме у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», з 25 по 28 жовтня 2011р. Час роботи – з 10.00 до 18.00.

Виставка Безпека 2011

Коментарі

Ви можете коментувати новину

Схожі огляди

Повернутись до списку

Вгору