Commax представила новинки 2012

Під кінець календарного року корейський виробник домофонних систем Commax завжди представляє на ринку нові моделі відеодомофонів. Якщо згадати 2010 рік, то він приніс нам такі моделі відеодомофонів як Commax CDV-71AM, CDV-51AM та Commax CDV-1020AE. Протягом 2011 року з'явилася модель відеодомофону Commax CDV-35H, але з пам'яттю (CDV-35HM). Також Commax представив і абсолютно нові моделі відеодомофонів не схожі на решту, це Commax CDV-40N і CDV-40Q, які забезпечили новими екранами Crystalina, що позитивно позначилося на обсягах продажів відеодомофонів саме цих моделей.

На "сезон 2011/2012" компанія SmartEL спільно з партнерами виводить нові моделі відеодомофонів Commax на ринок України. Це абсолютно нова модель, як то кажуть з нуля: Commax CDV-70P, і дві покращені моделі Commax CDV-40QM та Commax CDV-40NM.

Відеодомофон Commax CDV-40QM

Сорокова серія відеодомофонів зовні нічим не відрізняється від своїх попередників, а ось їх начинка перевершила всі очікування. Тепер моделі мають пам'ять для запису як зображень, так і відеороликів, що передаються з камер відеоспостереження. Пам'ять, на відміну від попередніх моделей, реалізована за допомогою карток SD. Тепер переглянути відвідувачів можна не лише на екрані відеодомофону, а й на персональному комп'ютері. У відеодомофоні з'явилося зручне меню для керування функціями домофону.

Відеодомофон Commax CDV-70P

Commax CDV-70P – найновіша модель, яка вражає своїм ексклюзивним виглядом. Зображення на моніторі стало набагато яскравішим і чіткішим. Управління відеодомофон CDV-70P вже сенсорне. У пристрої є останні технології з області домофонізації і контролю доступом.

Компанія SmartEL з жовтня 2011 року приймає замовлення від оптових покупців на нові моделі відеодомофонів Commax . Роздрібні покупці зможуть ознайомитись та купити новинки вже у листопаді 2011 року в офісах наших компаній, а також замовити безкоштовну доставку на сайті або за вказаними телефонами.

Commax представила новинки 2012
Commax представила новинки 2012
Commax представила новинки 2012

Коментарі

Ви можете коментувати новину

Схожі огляди

Повернутись до списку

Вгору