Вибираємо IP камери відеоспостереження в 2018

Мета цієї статті - допомогти запропонувати деякі рекомендації для тих, хто хоче знайти найбільш підходящі IP відеокамери для своєї сучасної системи спостереження.

Після того, як ви почнете пошук камер безпеки, ви зрозумієте, що кількість варіантів, які, здаються вам підходящими, зростає з кожним днем. Колись домінували HD-камери відеоспостереження, тепер IP - відеокамери зайняли місце як найбільш бажаний тип підключення. Проте, всі камери безпеки мають кілька різних відмінних рис. Кожна з конструкцій призначена для конкретної мети та місцезнаходження. У цій статті ми розповімо про різні види дизайну конструкцій камер безпеки, найбільш популярні в 2018 році.

Bullet камери відеоспостереження (дизайн кулі)

Конструкція IP камери кулі ідеальна, якщо ви хочете контролювати одну нерухому точку. Через її досить низьку вартість вона ідеально підходить для малобюджетних систем відеоспостереження і є одним з проектів, що найчастіше зустрічаються, у всьому світі. На додаток до її доступності, вона також популярна через те, наскільки легко може бути встановлений процес установки і монтаж камер спостереження. Більшість початківців користувачів можуть налаштувати цю камеру відеоспостереження самостійно, щоб спостерігати за ганком або дверима.

Купольні камери відеоспостереження

Конструкція купола - більш універсальна камера відеоспостереження. Завдяки широкому об'єктиву ви часто чуєте, як люди описують цей дизайн як «постійно спостерігаюче око в небі». Часто використовується в дуже помітних місцях, дизайн купола часто використовується для того, щоб стримувати потенційних злочинців чи вандалів, тому що їх важче уникнути. Конструкція ускладнює точне визначення того, куди вона звернена, що дозволяє уникнути більш складного виявлення. Така відеокамера безпеки ідеально підходить для фокусування на обличчях для попередження можливих крадіжок або подібних ситуацій в магазинах або в дверних отворах.

Панорамна камера відеоспостереження (PTZ)

Конструкція PTZ - одна із новітніх сучасних моделей. Її розробили спеціально, щоб вести відеоспостереження за великою площею, такої як парковка або зовнішня установка. Хоча багато камер безпеки PTZ трохи дорожче, ніж камери з фіксованими точками, можливість пересуватися і контролюватися дистанційно для зміни кутів, масштабування і постійного панорамування, може усунути необхідність в декількох камерах з фіксованою точкою. З деякими проектами ви можете навіть отримати повний 360-градусне рух, щоб спостерігати за кожною частиною розташування.

Цифрові відеокамери безпеки

Камера захоплення реєстраційних знаків сильно відрізняється від звичайних камер відеоспостереження, оскільки у них є спеціалізовані датчики зображення і вбудоване програмне забезпечення для захоплення номерних знаків на нерухомих або рухомих транспортних засобах. Інтелектуальний цифровий сигнальний процесор з контролем швидкості затвора дозволяє цим камерам компенсувати проблеми з частотою обертання і фарами.

Ціна такої відеокамери зазвичай вище ніж інших моделей, але вона також одна з найбажаніших через її можливості масштабування. Така відеокамера ідеально підходить для людей, які потребують надзвичайно детальної роздільної здатності для своїх спостережень.

Камери нічного бачення (Інфрачервоні камери відеоспостереження)

Деякі камери оснащені різними функціями, такими як нічне бачення. Нічне бачення - це не зовсім нова функція, але останнім часом вона зробила дивовижні успіхи, а камери, оснащені технологією Starlight, здатні бачити сотні футів з повною ясністю в практично повній темряві.

Що потрібно пам'ятати, якщо ви вирішили купити камеру відеоспостереження в 2018 році?

Перш ніж ви вирішите купити нові камери IP-відеоспостереження, потрібно пам'ятати декілька речей. На додаток до різноманітних конструкцій кожна камера безпеки має різні функції і характеристики. Хоча вам може знадобитися масштабування або технологія Starlight, кожен з них більш дорогий, ніж інші конструкції, і часто підходить для невеликих систем спостереження.

Ось список декількох речей, які слід пам'ятати, коли ви вибираєте найкращі камери IP-безпеки для вашої системи спостереження.

  • Який дизайн камери безпеки краще всього підходить для ваших спостережень?
  • Ви контролюєте внутрішню або зовнішню обстановку?
  • Наскільки великий розмір роздільної здатності повинен бути?
  • Ви хочете, щоб ви мали чорно-білі знімки або вам необхідно кольорове спостереження?
  • Чи є ваша система спостереження бездротовою або вам потрібні камери, здатні вести дротовий відеозапис?
  • Який ваш загальний бюджет на покупку камер безпеки?

Безумовно нові технології IP камер відеоспостереження відкрили багато можливостей, в порівнянні з класичними HD камерами безпеки.

Вибираємо IP камери відеоспостереження в 2018

Коментарі

Ви можете коментувати новину

Схожі огляди

Повернутись до списку

Вгору