Відеоспостереження вдома

Затишок, тепло і безпека домівки цілком і повністю залежить від господарів будинку, тому в ваших же руках створення сприятливої атмосфери у власному будинку, квартирі або на дачі. Все добре, коли господарі вдома, діти ситі, домашні вихованці вигуляні, кімнатні рослини политі, в будинку тепло і чисто. Але що може відбуватися під час вашої відсутності? Згадайте, скільки разів тривога й занепокоєння за ситуацію вдома не залишали вас у відпустці, відрядженні або просто днем під час робочого часу?

«Чи звертається належним чином няня з моїми дітьми? Випускає чи хтось собаку погуляти? Чи не пробрався хтось в наш будинок? Вимкнув чи я праску вранці? .. » Від цього непотрібного занепокоєння й тривоги цілком здатна позбавити вас домашня система відеоспостереження.

камера відеоспостереження на стіні будинку

Відеокамери на підприємстві, в офісі, магазині або банку - справа звична в наш час, але дбайливі батьки і дбайливі господарі здатні також потурбуватися про безпеку власного будинку, квартири або навіть під'їзду. Наш досвід в сфері безпеці довів, що часом невелика бездротова відеокамера здатна запобігти біді з дитиною в квартирі, злом вашого житла, і навіть зловити злочинця і розкрити злочин. Наша апаратура дозволить вам здійснювати спостереження дистанційно за допомогою ноутбука або мобільного телефону, тому ви в будь-який зручний для вас момент можете переконатися в тому, що нова няня ставитися до вашої дитини з належною турботою і старанням, ви будете спокійні, що праска або вода благополучно вимкнені, а також, що ніхто не проник до вас в будинок під час вашої відсутності. Система відеоспостереження виконує запис, тому в будь-який момент для себе ви зможете переглянути період, який вас цікавить, і переконатися в тому, чи все було в порядку в конкретний момент часу.

Вибір систем відеоспостереження для будинку великий, так бувають відеокамери, як для зовнішнього спостереження, так і для внутрішнього, тому ви зможете встановити відеоспостереження і за територією власного будинку, і всередині нього, об'єднавши всі камери в одній системі. Дизайн і технічний пристрій більшості зовнішніх відеокамер реалізовані з оптимальною функціональністю, призначеної для зйомок при широкому діапазоні температур, мають захист від зовнішніх факторів, таких як волога й запітніння під час дощу. Камери також різняться світлочутливістю, що дозволить вам вибрати для себе оптимально прийнятний діапазон і параметри зйомки, на додачу до цього, ви можете підібрати для себе роздільну здатність відеокамери, і чим вона вище, тим детальніше буде картинка, побачена вами через монітор.

камера в кімнаті

Зовнішній розмір відеокамер є важливим фактором при виборі системи спостереження. Наша компанія надає широкий діапазон камер різних розмірів, тому ви завжди зможете підібрати індивідуально оптимальний розмір відеокамери конкретно для вашої оселі, так, щоб вона була непомітна і не заважала зовнішньому вигляду та інтер'єру вашої квартири або будинку.

Відмінним варіантом для відеоспостереження будинку є бездротові IP камери, які прості в установці й портативні, що дозволить вам легко змінювати місце розташування окремих камер у себе вдома. Сучасні системи відеоспостереження дозволяють здійснювати монтаж відеокамер з мінімальним втручанням в комунікації й стіни вашого будинку, для прокладки кабелів і іншого устаткування спостереження, що дозволить вам не турбуватися про терміновий ремонт після установки системи відеостеження, крім того, це є безперечною перевагою в тих випадках, коли прокладка кабелю неможлива або небажана. Не менш важливим є також той факт, що установка бездротових камер виключає додаткові витрати на монтаж, що значно знижує ціну за установку обладнання і дозволяє вам економити.

Все вищесказане має переконати вас в одному, що безпека і спокій вас і ваших близьких - це не розкіш, і їх можна легко і недорого забезпечити за допомогою сучасних охоронних систем відеоспостереження. Наша компанія допоможе організувати вам ефективне і практично непомітне відеоспостереження на об'єктах будь-якої складності. Довіртеся професіоналам і більше не турбуйтеся про домашню безпеку ні дня!

Відеоспостереження вдома

Коментарі

Ви можете коментувати новину

Схожі огляди

Повернутись до списку

Вгору