Що входить до комплекту відеоспостереження для дачі — детальний огляд від SmartEL.ua

Заміські будинки і дачі використовуються в основному тільки в теплу пору року. Такою ситуацією часто користуються злодії. Багато дачників стикаються з крадіжкою на території. У такому разі продають цінні речі, а інше може бути поламано. З такою ситуацією борються по-різному: хтось посилює захист дверей і вікон, хтось наймає сторожа, а хтось встановлює охоронні системи. Найбільш ефективним буде використовувати систему відеоспостереження.

Склад комплектів

Комплект відеоспостереження для дачі

Для зручності встановлення та використання існують готові комплекти камер відеоспостереження для дачі. Вони оптимально підходять для здійснення спостереження за всією територією ділянки. Зазвичай готовий комплект включає в себе такі компоненти:

  • камери (в складі може бути від 2 до 8 камер);
  • відеореєстратор (це може бути аналоговий, IP- або TurboHD-реєстратор);
  • блок живлення (він забезпечує всю систему живленням);
  • кабелі (в комплектах використовується якісний кабель для кращої передачі сигналу);
  • роз'єми (в складі знаходяться всі необхідні роз'єми для монтажу відеоспостереження).

Будь-яка система відеоспостереження має бути автономною. Навіть при припиненні подачі електроживлення автономна система може пропрацювати тривалий час, що забезпечить повноцінне спостереження за об'єктом.

Комплекти відеоспостереження SmartEL

В інтернет-магазині «SmartEL» представлено кілька видів комплектів відеоспостереження для дачі. Кожен з них використовується для досягнення необхідного рівня безпеки. Аналогові камери не дадуть детальної картинки, але їх буде достатньо для отримання загального перегляду території. Максимальну деталізацію здійснюють TurboHD-камери. Їх якість впритул наблизилася до якості IP-камер. В нашому каталозі ви зможете підібрати оптимальний комплект для своєї дачі:

  • відеоспостереження складається з восьми TurboHD-камер (при правильному розміщенні вони повністю охоплюватимуть всю ділянку);
  • комплект складається з 4-х TurboHD-камер (оптимальний варіант для більшості дачних ділянок);
  • система з двох TurboHD-камер підійде для контролю за невеликою дачею;
  • якщо необхідний тільки контроль без детального перегляду, то можна вибрати комплект з двох аналогових камер.

До кожного комплекту входить жорсткий диск на 500 Гб. Цього буде достатньо для запису відеоконтенту до 10 днів. Додатково систему можна оснастити мережним доступом. Тоді ви зможете віддалено переглядати відзняте відео або пряму трансляцію. Для створення автономної системи рекомендується купити блоки безперебійного живлення.

Встановлення системи відеоспостереження

Часто господарі дач займаються монтажем самостійно. Якщо ділянка невелика і є досвід таких робіт, то установка системи спостереження не викликає труднощів. Але в більшості випадків вам знадобиться кваліфікована допомога фахівців.

Співробітники компанії «SmartEL» мають багаторічний досвід роботи з монтажу різноманітних систем відеоспостереження. Вони підберуть оптимальні місця встановлення камер, щоб зменшити кількість сліпих зон, забезпечать прокладання кабелів і захист від несприятливих погодних умов, а також проведуть налаштування всієї системи. Вибирайте комплекти камер відеоспостереження для дачі в інтернет-магазині «SmartEL», і ваше майно завжди буде під контролем.

Що входить до комплекту відеоспостереження для дачі — детальний огляд від SmartEL.ua

Коментарі

Ви можете коментувати новину

Схожі огляди

Повернутись до списку

Вгору